Van nood een deugd maken

Het zijn vreemde tijden. De anders zo drukke horecagelegenheden zijn dicht en in de winkels kun je de koppen tellen, als er al mensen zijn. Het einde lijkt nog niet in zicht en dat is met de komende Paasdagen en meivakantie voor velen van ons een flinke aderlating. Wat het doet voor ondernemers en onze economie, dat is voor nu nog gissen.

Ter inspiratie heeft TTP Concepts een prachtig digitaal magazine uitgegeven, om inspiratie op te doen en als afleiding in deze uitdagende tijden. Bovendien heeft het magazine opties om te personaliseren, zodat winkeleigenaren het kunnen distribueren onder haar eigen klanten! Zo kun je onder de aandacht blijven en dat is natuurlijk heel belangrijk in deze stille tijden! Het digitale magazine van TTP Concepts met de passende titel ‘Van nood een deugd maken’ staat bomvol inspiratie voor thuis en is een fijne afleiding. Je leest hem hier.

Deze periode zal voorbij gaan, dat is zeker. Laten we hopen dat het niet lang meer duurt en dat Nederland straks massaal buiten de deur gaat eten en er op uit gaat om de verloren shopmomenten in te halen en te compenseren met flinke uitgaven.