Detailhandelevenement &Trendz gaat aanstaande zondag (25 september) van start in Evenementenhal Hardenberg. Het zal de bezoekers aan niets ontbreken, meldt de beursorganisatie. Naast de gelegenheid om inkopen te doen, kan er volop inspiratie worden opgedaan bij meerdere trendhuisjes, Instagram-workshops en presentaties.

Hardenberg is op 25, 26 en 27 september de thuishaven van de retail- en detailhandel uit Noordoost-Nederland en Duitsland met een verscheidenheid aan exposanten. Bezoekers komen met name uit Nederland en Duitsland. Veel van de belangstellenden zijn werkzaam in de branches: bloemisten & floristen, tuincentra, (woon)decoratie, meubel, stationery en toys & gifts. Voor hen is &Trendz een belangrijk inkoopmoment.

Om alle bezoekers van nieuwe inspiratie te voorzien, breidt de beurs in Hardenberg uit met speciale trendhuisjes. Stylink Studio richt onder leiding van styliste Anna Borsboom meerdere trendhuisjes in met producten van deelnemende bedrijven op de beursvloer. Bij elk trendhuisje staan verwijzingen, zodat de bezoeker kan zien waar de producten op de beursvloer te verkrijgen zijn. Tegelijkertijd kunnen bezoekers zo inspiratie opdoen voor de inrichting van hun eigen winkel.

Humoristische workshop over gastvrijheid

Maarten Wessels geeft op &Trendz Hardenberg een humoristische, maar leerzame workshop over gastvrijheid. Het wordt een workshop die bol staat van energie, humor en aha-momentjes die deelnemers zeker een aantal onderwerpen meegeeft om over na te denken. Vragen als: hoe zorg je ervoor dat je van klanten trouwe klanten maakt en hoe kan je het beste met klanten omgaan, worden behandeld. Voor alle workshops op &Trendz geldt: gratis deelname, maar wel vooraf aanmelden via de beurswebsite: www.evenementenhal.nl/ trendzhardenberg.

Instagram-workshop

Bezoekers kunnen ook gratis deelnemen aan Instagram-workshops, deze worden gegeven door Instagram-coryfee Anuschka Odau van Stylink Studio. Elke beursdag geeft zij een workshop, waarbij de bezoeker handvatten krijgt om snel en goed te beginnen aan het snelst groeiende social media-kanaal van Nederland.

Een uitgebreid overzicht van alle activiteiten op &Trendz Hardenberg is te vinden op www.evenementenhal.nl/ trendzhardenberg. Belangstellenden kunnen snel en eenvoudig hun e-ticket(s) registreren via www.evenementenhal.nl/trendz- hb. De openingstijden van &Trendz Hardenberg zijn: 10.00 tot 18.00 uur (25 september), 12.00 tot 22.00 uur (26 september) en 10.00 tot 17.00 uur (27 september).