Goed nieuws voor The Box!

Het bedrijf is genomineerd voor de NL Packaging Awards. In de categorie promotionele verpakkingen heeft The Box een mooi plekje weten te veroveren in het rijtje genomineerden, met het ontwerp en de uitvoering van het op maat gemaakt blik voor de drop van Klepper & Klepper.

Bij het beoordelen van de inzendingen voor de promotionele verpakkingen let de jury, naast andere criteria, vooral op de branding van de verpakking: hoe ondersteunt het design de merkuitstraling? Branding is een belangrijk onderdeel van The Box, het creëren van de juiste uitstraling van het product verheft het ‘statische blik’ tot een ware marketing tool.

Een leuk detail is dat The Box de enige is in deze categorie, die met een verpakking van blik een nominatie heeft gekregen.

Over NL Packaging Awards
NL Packaging Awards is de vakprijs voor de verpakkingsbranche en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. In dertien verschillende categorieën worden de beste verpakkingen met een award beloond. Tijdens de feestelijke finale-uitreiking worden uit alle genomineerden zowel de winnaars als de runner-ups bekend gemaakt. In verschillende categorieën, zoals private label, point of sale en duurzaamheid, worden bedrijven genomineerd. De jury beoordeelt aan de hand van verschillende criteria, zoals originaliteit en creativiteit, consumenten relevantie, vernieuwing, visuele hiërarchie en relevantie.

De bekendmaking van de winnaars en de feestelijke uitreiking zal plaatsvinden op 11 februari 2021 in Nieuwegein. Het is dus nog even spannend! Wij wensen The Box alvast veel succes!

www.thebox-blikken.nl