Wil je stoomstrijken zonder dat er waterdruppels op je vloer vallen? Met de PerfectFlow strijkplankovertrek, ontwikkeld door Philips en Brabantia, verloopt het strijken gladjes, snel én droog.

Stoomprobleem opgelost

Met een stoomstrijkijzer strijk je sneller. Maar met een gewone strijkplankovertrek haal je niet het maximale uit je strijkijzer. Die kaatst de stoom namelijk niet terug, maar neemt ‘m op, met condens tot gevolg. Daardoor blijven je kleren nat en heb je zelfs kans dat het hete water op de grond drupt. Oké, het is geen wereldprobleem, maar ook kleine problemen verdienen een oplossing. En die hebben de strijkexperts van Philips en Brabantia bedacht: de PerfectFlow strijkplankhoes.

Uit de kreukels dankzij drie lagen

Stoomstrijken BrabantiaDe PerfectFlow strijkplankovertrek zorgt ervoor dat de stoom goed kreukels kan verwijderen en de hitte van het ijzer de kleding glad houdt. De hoes ziet er doodgewoon uit, maar binnenin zitten drie slimme lagen die het stoomstrijken serieus makkelijker maken. De eerste laag van speciaal 3D-textiel laat de stoom door. De tweede laag absorbeert eventuele condens in de hoes. De laatste, waterdichte, laag reflecteert de hitte en houdt de nattigheid uit de buurt van je strijkplank. Resultaat: betere strijkresultaten in minder tijd.

Als strijktafel of overtrek

De PerfectFlow is verkrijgbaar als losse hoes in drie maten: 124 x 38 cm (maat B), 124 x 45 cm (maat C) en 135 x 45 cm (maat D). Met vrolijke bubble-print en met de perfecte pasvorm voor je Brabantia Strijktafel. Heb je nog niet zo’n solide en slimme strijkplank? Er zijn ook complete Brabantia PerfectFlow strijktafels. Twee van 124 x 38 cm, één met een solide strijkijzerhouder en één met een solide houder voor je stoomunit, en een grote jongen van 124 x 45 cm met eenzelfde stoomunithouder. Altijd iets wat bij je past dus.

De PerfectFlow hoes is speciaal ontwikkeld door Philips en Brabantia voor sneller strijken met stoomgeneratoren.