Als retailer wil je je graag onderscheiden met de merken en producten die je verkoopt en de leveranciers met wie je zaken doet. Tijdens Spotlight ben je welkom om de nieuwe producten en trends te komen bekijken, om te netwerken en inkopen te doen. Meer dan 750 merken uit verschillende branches laten graag hun aanbod zien tijdens hét vakevent van dit voorjaar.

Out of the box en Spotlight bundelen krachten

Tijdens de voorjaarseditie wordt voor het eerst Out of the Box toegevoegd aan Spotlight. Out of the Box is het vakevent voor iedere retailer die sieraden, horloges en luxe lederwaren verkoopt. Een mooie aanvulling die past binnen het bestaande aanbod!

Gevarieerd aanbod

Spotlight trakteert de bezoeker op een gevarieerd aanbod aan producten en diensten. Op de begane vindt u de exposanten in de segmenten koken & tafelen, woonaccessoires & kado, stationery, fashion accessoires, sieraden & horloges. Vanaf de komende editie zijn de woonaccessoires en stationery segmenten uitgebreid. Op de eerste verdieping presenteren de exposanten met speelgoed en baby- en kinderproducten hun collecties. 

Passie voor Retail

Spotlight staat in het teken van de branche, de ondernemer en de winkel. En dat laten we graag zien! Dat wat met uw branche te maken heeft, laten we zien op Spotlight. Of het nu gaat om inkoop van producten of het aanbieden van diensten, de laatste trends en collecties of het uitbreiden van het netwerk. Spotlight is het vakevent dat u niet mag missen!

Spotlight is op 8 en 9 maart 2020 in de Beursfabriek in Nieuwegein. Gratis entreetickets zijn te bestellen via de website www.spotlight-event.nl. De Beursfabriek is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom!

Spotlight, vakevent voor de gedekte tafel, woonaccessoires, koken, gifts, stationery, fashion accessoires, sieraden, horloges, luxe lederwaren, speelgoed en baby- en kinderproducten.

Datum: 8 en 9 maart 2020.

Locatie: De Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

Openingstijden: beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00uur.

Aanmelden: www.spotlight-event.nl