Maak ook zelf thuis uw favoriete ijs met heerlijke verse ingrediënten met deze geweldige ijsmachine van SOLIS. Bereid eenvoudig en simpel de heerlijkste sorbets, frozen yoghurts, gelato of roomijs. Het apparaat kan op uw favoriete ijssoort ingesteld worden en door de ingebouwde sensor zorgt de motor automatisch voor de juiste bijbehorende consistentie. Zo kunt u altijd genieten van het perfecte ijs.

Deze ijsmachine met ingebouwd koelsysteem en 12 verschillende standen bereidt eenvoudig heerlijke sorbets, frozen yoghurts, gelato en roomijs. De SOLIS Gelateria Pro kan gebruikt worden voor een volautomatische of handmatige bereiding van 1 liter ijs met verschillenden consistentie en beschikt tevens over een voorkoelfunctie en een koelhoudfunctie voor 3 uur. De ijsmachine heeft tevens een grote vulopening voor optimaal gebruiksgemak en beschikt over een kinderslot. De SOLIS Gelateria Pro beschikt over een goed af te lezen en belichte LCD aanduiding en elektronische bedieningsknoppen. De behuizing is gemaakt van hygiënisch en eenvoudig te reinigen RVS en alle kunststof onderdelen zijn BPA vrij. Het Ingebouwde koelsysteem maakt gebruik van het milieuvriendelijk koelmiddel R134A. De SOLIS Gelateria Pro wordt geleverd met ijsemmer, roerwerk en reinigingsborstel

Verkoopadviesprijs: € 499,-

Nu met gratis Tovolo Gift Set t.w.v. €49,95

Bestel voor 31 januari 2014 de SOLIS Gelateria Pro en ontvang een gratis Tovolo Gift set bestaande uit een ice cream scoop + ice cream sandwich molds + een ice cream tub ter waarde van € 49,95!