Het enige dat uw klant nodig heeft, is comfort

De focus van de nieuwe badkamercollectie van blomus richt zich op functionaliteit, maar de nieuwe serie getuigt er ook van dat blomus tevens een esthetische visie heeft op het creëren van een kalm en geruststellend kader voor onze dagelijkse badkamerroutines.

De nieuwe collectie bestaat uit een zeepdispenser, een klein opbergbox, een beker, een toiletborstel en een afvalemmertje en is verkrijgbaar in vijf kleuren, variërend van donker houtskoolgrijs tot gebroken wit en nuances van nougat en agave. De collectie is ontworpen door de Duitse ontwerper Nina Thöming van Flöz Design.

Matte contrasten

Zachte vormen, perfect afgeronde randen en een elastisch rubberen oppervlak met een zijdeachtige en matte afwerking karakteriseren deze nieuwe collectie van blomus. Het materiaal van de accessoires voelt aangenaam aan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien vormt het matte oppervlak een esthetisch contrast met de glanzende tegels en het keramiek in de badkamer.

Functioneel dagelijks leven

Nina Thöming heeft een collectie ontworpen die licht is qua expressie en grootte, zodat deze de badkamer niet domineert. Naast de meest elementaire benodigdheden – afvalemmer, zeepdispenser en toiletborstel – heeft de Duitse ontwerper ook een beker, een dienblad en een opbergbox in hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor deze terugkomt in alle opbergbehoeften van een modern leven.