Pieter Schouten (50 jaar) is benoemd tot algemeen directeur van Interhal in Breda en tevens toegetreden als aandeelhouder. Hij volgt Guus van der Borgt op, die een stapje terug wil doen en als commercieel directeur 4 dagen in de week betrokken blijft bij Interhal. Pieter Schouten heeft ruime ervaring als algemeen directeur en ondernemer in diverse sectoren.

Interhal is importeur/distributeur van non-food merken gericht op koken en tafelen in het midden- en hogere segment, waaronder alles voor de gedekte tafel, keukenapparatuur en catering- en buffetartikelen. De producten worden geleverd in zowel de professionele- als retailmarkt. In de retailmarkt is Interhal tevens gespecialiseerd in vooraanstaande merken in de cadeau- en relatiegeschenkenbranche.

Pieter Schouten: “Na mijn vorige twee bedrijven succesvol te hebben verkocht heb ik me een aantal jaren begeven op het pad van investeerder. Ik heb geïnvesteerd in kleinere bedrijven en in vastgoed, maar je bent en blijft ondernemer. Ik wilde me graag als directeur inkopen in een mooi MKB-bedrijf met groeimogelijkheden. Met Interhal heb ik die mogelijkheid gevonden. Ik zie heel veel potentie in deze onderneming die ik samen met Guus en het ervaren team van Interhal wil gaan benutten.”

‘In deze tijd is het belangrijk goed voor elkaar te zorgen en de aanwijzingen van de overheid rondom de coronacrisis op te volgen. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om contact met elkaar te houden. Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar.’

http://www.interhal.nl/