ONE-STOP SHOP VOOR DE RETAILER: SPOTLIGHT

Spotlight is het vakevent waar je kan ondernemen zonder poespas. Spotlight biedt de retailer een platform waar je kan netwerken, inkopen en duurzame relaties kunt opbouwen. Zonder veel gedoe er omheen. Als bezoeker van Spotlight hoef je je alleen maar te richten op je doel: collecties bekijken, met leveranciers in gesprek komen, inspiratie opdoen, keuzes maken en inkopen.

Alles onder één dak
De relatief jonge beurs biedt inmiddels al een groot en divers aanbod voor de bezoeker. Zo tref je op de beneden verdieping gedekte tafel, kleinhuishoudelijk, woonaccessoires, cadeau, boeken stationery en koffie & thee. De eerste verdieping wordt in beslag genomen door aanbieders van speelgoed, kinderproducten en gifts. En tenslotte kun je ook nog naar de naastgelegen Woonindustrie, waar wonen en living de boventoon voert. Kortom alles onder één dak.

Workshop Power of Instagram
Tijdens Spotlight kun je de workshop ‘The power of Instagram’ volgen. Retailers en ondernemers zijn goed vertegenwoordigd op de sociale media, een communicatiekanaal wat tegenwoordig niet meer mag ontbreken in je bedrijfsvoering. De ondernemer die belangstelling heeft om zijn kennis van social media te vergroten kan aanschuiven bij de workshop.

Kans om te onderscheiden
Door een bezoek aan Spotlight kan je je als retailer onderscheiden van de concurrentie. Het is tegenwoordig van groot belang dat je andere producten of collecties laat zien dan je collega. Consumenten zijn op zoek naar iets nieuws, iets anders. Daarom is een bezoek aan Spotlight eigenlijk een “must” .

Exposanten
In het koken/tafelen/living segment vind je o.a. de merken Dassie, Zilverstad, Cosy & Trendy, TTP, Sidha Technology, Gusta, Berghoff, Gaggioa, Flora Castle, Klippan, Lundby, Tudo Taste, Cabanaz, BK en Pollé. Het is een toegankelijke beurs, waar een fijne sfeer heerst. Zowel de toegang als het parkeren is gratis en de locatie Beursfabriek is makkelijk te bereiken met het OV en met de auto.

 

Spotlight vindt plaats op 15 en 16 september in de Beursfabriek in Nieuwegein.
Entreetickets bestel je eenvoudig via de website www.spotlight-event.nl.