Jurgen Pietersen, Edwin Loeff, Bas de Bruin en Marc Chardonnens

De Woonindustrie (DWI), het platform voor de woonbranche in Nieuwegein en Spotlight (het vakevent voor onder andere de branches home & living, koken, gedekte tafel, design artikelen, lifestyle en woonaccessoires) zetten in op groei naar het grootste platform voor de gehele woon- en cadeau/gift branche in Nederland! De komende periode zal het segment Woonaccessoires worden toegevoegd aan Spotlight en de Woonindustrie.

 

 

 

Marc Chardonnens
Door de uitbreiding met het segment woonaccessoires zal per 1 juli Marc Chardonnens het team van de Woonindustrie en Spotlight komen versterken. Marc was tot begin 2018 verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Marc Chardonnens: “Door de veranderende retail heb ik afgelopen periode vanuit mijn netwerk regelmatig gehoord dat er behoefte is aan een plek in Nederland waar alles onder 1 dak te vinden is. Steeds vaker passen winkels hun assortiment aan met meer verschillende segmenten naast elkaar. Door de samenwerking van de Woonindustrie en Spotlight is
er een event ontstaan waar de retailer kan one-stop-shoppen.”

Maatwerk
Spotlight en de Woonindustrie kunnen door de unieke samenwerking maatwerk aanbieden aan de leveranciers die zich willen presenteren aan de retail. Elke presentatie vorm is mogelijk: een tijdelijke eventpresentatie van 2 dagen tot een permanente presentatie van 365 dagen. Marc Chardonnens: “de markt vraagt om een betaalbaar platform om zich te presenteren aan de retail in Nederland. Spotlight en de Woonindustrie zijn door de samenwerking het meest aantrekkelijke platform in Nederland en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.”

Versnippering tegen gaan
De Woonindustrie en Spotlight gaan voor de kracht van het collectief. Jurgen Pietersen: ”Voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het meest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken. Dat is kracht van het collectief en het mes snijdt zo aan twee kanten. Door de toevoeging van nieuwe segmenten en activiteiten bieden we in Nieuwegein alles onder 1 dak. Op deze manier maken we het voor de
vakbezoeker aantrekkelijk en gaan we de versnippering in Nederland tegen.

Interesse in deelname? Bezoek de inloop dag.
Op woensdag 3 juli, van 10.00 – 16.00 uur, organiseren Spotlight en de Woonindustrie een inloop dag om kennis te maken met de events, de locatie en de organisatoren. Locatie De Woonindustrie in Nieuwegein. Aanmelden kan via: www.spotlight-event.nl.