Speciaal voor Valentijnsdag heeft Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van kwaliteitspannen, haar assortiment hartvormige keukengerei uitgebreid. Naast het gietijzeren pannetje is er nu ook een aardewerken bakvorm, minipannetje en ovenschaal verkrijgbaar. Bovendien heeft de rode siliconen onderzetter een fraaie hartvorm gekregen.

Geëmailleerd gietijzer

Het hartvormige pannetje met ludieke vleugeltjes als handvaten is van gietijzer en toepasselijk rood geëmailleerd. Het heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als het overige geëmailleerd gietijzer van Le Creuset: volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. Dit product is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep. Vanwege de originele vorm en kleur kan het pannetje zo op tafel gezet worden.  

Aardewerk

Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Deze unnamed-2ludieke hartvormige mini cocottes zijn geschikt voor zowel warme als koude éénpersoonsgerechtjes. Ideaal voor een liefdevol dessert. De taartvormen zijn geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma’s. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.