Homeij exclusief distributeur van Opinel in Benelux

OISTERWIJK – Jarenlang was Homeij exclusief distributeur van de Opinel outdoor messen in de Benelux. Nu is er ook een distributieovereenkomst gesloten met het Franse merk voor wat betreft het cooking/lifestyle assortiment. Met een breed distributienetwerk in de cooking retail en foodservice is Homeij een geschikte partner voor de Benelux.

Homeij bijt zich meteen vast in het cooking assortiment van Opinel en is blij met de introductie van het POS-concept ‘van tuin tot tafel’ en de nieuwste messenlijn Intempora, waarmee Opinel zich met onder andere de Opinel-blauwe kleur van het heft zich al onderscheid van vele andere messenmerken.

Intempora
De collectie ‘lntempora’ is vervaardigd met moderne designkennis en de allerbeste materialen en is geïnspireerd op de iconische zakmessen van Opinel. Zo is er hetzelfde Sandvik staal gebruikt voor het lemmet en heeft het blauwe POM heft een herkenbare en vertrouwelijke vorm. Deze ligt veilig en comfortabel in de hand. De serie bestaat uit een schilmesje, middelgroot en groot koksmes, Santoku mes, vleesmes, fileermes, vlees- en gevogelte mes en een broodmes. Daarnaast is er ook een set van 3 verkrijgbaar. Opinel brengt met deze serie Franse culinaire topkwaliteit in de keuken.

Homeij
Homeij is gespecialiseerd in het leveren van Tools For Lifepraktische producten voor thuis, onderweg en op het werk, die het leven leuker en makkelijker maken. Enkele merken die Homeij in portefeuille heeft: Victorinox, ChefsChoice, Opinel, Diamant Sabatier en Homey’s.

https://www.homeij.com/