In 1908 brengt een eenvoudig maar innovatief idee een ommekeer teweeg in de beleving van koffie over de hele wereld. Melitta Bentz heeft genoeg van de bittere smaak van haar koffie en besluit met een hamer en spijker gaatjes te maken in een koperen pot. Daarin legt ze een velletje vloeipapier uit het schoolschrift van haar zoon. De eerste koffiefilter is geboren.

Meer dan een eeuw later, in een wereld waarin alles veel te snel gaat, is Pour Over aan een sterke opmars bezig. Barista‘s, koffiespecialisten en koffiebranders gebruiken deze ‚trage‘ bereidingswijze om alle smaakeigenschappen en de volle aromarijkdom van koffie te ontsluieren. Neem even de tijd om te onthaasten en geniet van een heel nieuwe ervaring. Geef met EPOS® weer meer waarde aan het hier en nu. Perfect gemalen koffiebonen van topkwaliteit, gecombineerd met de kunde van een barista expert. Elke seconde wordt een ervaring voor al je zintuigen: van het aroma van de versgemalen koffiebonen tot de eerste slok.

Voor een werkelijk uniek moment raadt Melitta® filters aan die speciaal ontworpen zijn voor de kunst van Pour Over. Zo haal je de essentie van uitzonderlijke koffie helemaal naar boven.

Pour Over is aan een sterke opmars bezig

Ingebouwde molen voor versgemalen koffie
• Instelbare maalgraad
• Koffiesterkte naar smaak aan te passen
• Uitneembaar bonen- en waterreservoir

Perfect gezette koffie, geïnspireerd door de beste barista‘s
• Drievoudige 360° roterende wateruitloop voor een perfecte cirkelvormige bevochtiging, alsof de koffie met de hand is gezet
• Voorbesprenkelingsfunctie voor een optimale ontplooiing van de aroma‘s

Modern en strak design
• Innovatieve aanraakinterface
• Eenvoudige, snelle en personaliseerbare instellingen

Keurmerk en garantie
ECBC-keurmerk en drie jaar garantie De Epos is bekroond met het ECBC-keurmerk voor koffiemachines die aan de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden voldoen. Melitta staat voor koffiegenot en kwaliteit en daarom biedt ze op de EPOS koffiemachine een fabrieksgarantie van drie jaar.

www.melitta.nl