Stéphane Saey, gedelegeerd bestuurder van Barbecook en LivWise CEO Caroline de Schipper

Persbericht – Vorig jaar bereidde LivWise zich voor op internationale groei met de intrede van extra financiële partners en de overname van de firma Anbel. Dit jaar zet LivWise deze groei verder met de overname van het merk Barbecook.

Barbecook bestaat reeds 35 jaar en is één van de grootste spelers op het gebied van barbecues. Bovendien is het een Belgisch merk en daar mogen we best trots op zijn. Met de overname van dit prachtig Belgisch merk hoopt LivWise zijn marktpositie in de Benelux alsook internationaal verder te versterken.

Met de toevoeging van Barbecook als in-house merk groeit het aanbod van LivWise stevig. Het merk Barbecook blijft dus in Belgische handen. Ook heel wat personeelsleden van Barbecook maken de verhuis van Kortrijk naar Deinze. Zo blijft de kennis en know-how bewaard en kan er samen gewerkt worden aan een bloeiende toekomst voor het merk binnen LivWise.

LivWise ontwerpt en verdeelt keuken- en interieurartikelen. Naast eigen merken PointVirgule, Dotz en Rixx, verdeelt LivWise ook internationale merken als Sistema, Kilner, Westmark, Lékué op basis van exclusiviteit voor de Benelux.

www.livwise.be