Brabantia en WeForest plantten eind 2016 de 700.000ste boom in Africa’s Great Green Wall. Maar we willen meer, veel meer! In 2017 willen we samen met consumenten en WeForest meer dan één miljoen bomen planten. Eén voor elke verkochte droogmolen en droogrek! Samen maken we de aarde groener.

Hoe droger, hoe groener

Telkens als je de was te drogen hangt – buiten aan een droogmolen of binnen aan een droogrek – spaar je je was, het milieu en je portemonnee. Een klein gebaar, dat een groot verschil maakt voor de wereld waarin we leven. Brabantia helpt je met stijlvolle droogrekken en droogmolens in alle soorten en maten. Van de Lift-O-Matic Advance droogmolen met 60 meter drooglijn tot het slimme hangende droogrek dat overal past. Welke droogoplossing je ook kiest, Brabantia en WeForest planten er een boom voor in Africa’s Great Green Wall.

Brabantia & WeForest Love Nature

WeForest legt bio-diverse bossen aan en zorgt daarmee voor een beter klimaat en voor werkgelegenheid. Brabantia wil huizen, het leven en de aarde mooier maken, door goede producten te maken en goed te doen. In 2015 zijn we samen met WeForest de ‘Love Nature Campagne’ gestart. Sindsdien zijn al er al meer dan 700.000 Brabantia bomen geplant. En nu leggen we de lat nog hoger: we gaan voor een miljoen bomen in 2017!”Duurzaamheid zit in onze natuur. Als familiebedrijf leggen we ons hart in onze producten en houden we rekening met de impact die ze hebben op mensen en op onze planeet. Zo willen we een mooiere wereld nalaten aan de kinderen van vandaag en morgen.” – Tijn van Elderen, CEO

“WeForest wil de aarde koeler maken door onze bossen te herstellen. Mark Twain zei ooit ‘Ze wisten niet dat het onmogelijk was, dus deden ze het gewoon’. Op een dag zullen mensen dat ook over ons zeggen.” – Marie Noelle Keijzer, CEO WeForest.